Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,54 Ft
Euró
395,53 Ft
Font
468,78 Ft
Bitcoin
61,673 $

A Fox News 24 éves újságírónőjét is megölték Ukrajnában

Rövid időn belül két szakemberüket is elvesztette a Fox News, akik a helyszínről tudósítottak az orosz-ukrán háborúról.

...svg content...Fotó: Rendőrök vizsgálják egy bombatámadás helyszínét Kijevben 2022. márciius 14-én. Vlagyimir Putyin orosz elnök február 24-én rendelte el katonai művelet végrehajtását Ukrajnában. MTI/AP/Efrem Lukackij
Európa
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Korábban már beszámoltunk Pierre Zakrzewsk operatőr haláláról, akinek olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy már nem tudták megmenteni. A Fox News időközben megerősítette, hogy ugyanebben a támadásban a másik újságírójukat, Oleksandra „Sasha” Kuvshynovát is elvesztették, míg Benjamin Hall, a Fox News tudósítója megsebesült.

A The Guardian is beszámolt a Fox News bejelentéséről, melyből kiderült, hogy Kuvshynova a tegnapi támadás következményeként halt meg, amikor tüzet nyitottak az autójukra, miközben mindhárman terepen voltak. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Az újságírónő mindössze 24 éves volt, tanácsadóként dolgozott a csatornának Ukrajnában. A fő feladata az volt, hogy segítse a stábot a tájékozódásban, miközben emellett információkat gyűjtött és egyeztetett a forrásaival.

Hihetetlenül tehetséges szakemberként írták le, aki heteken át dolgozott együtt a csapattal, a nap 24 órájában, hogy a világ lássa, mi történik Ukrajnában. A fiatal újságírónő szenvedélyesen szerette a zenét, a művészeteket, a fotózást, öröm volt vele dolgozniuk a munkatársaknak. Nagy álma volt, hogy tudassa az emberekkel, mi történik a világban, és elmesélhesse azokat.

Mától másképpen is lehet kutyákat szállítani a balatoni vonatokon

A MÁV hangsúlyozta, zárt doboz nélkül, szájkosárral és pórázzal is lehet kutyákat vinni a balatoni vonatokon.

Tucatnyi kínai gép jelent meg Tajvan közelében

A tajvani védelmi minisztérium szerdán számolt be arról, hogy Kína újabb harckészültségi járőrözést hajtott végre a sziget közelében.

Poharakkal dobálták az angol szurkolók a szövetségi kapitányukat az Eb-n (videó)

Az ember csak fogta a fejét az angolok teljesítménye láttán, akik papíron az egyik legerősebb csapat, de valójában ebből semmit nem mutattak eddig.