Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,861 $

Exatlon: új tánccal álltak elő a bajnokok a kihívók ellen (videó)

Az újabb pofont követően a bajnokok igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy övék legyen a győzelem a keddi versenynapon.

...svg content...Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Az Exatlon Hungary All Star várhatóan hamarosan véget ér, miután Monoki Lehel bejelentette, ettől a ponttól kezdve igencsak felgyorsulnak az események, és már nemcsak egy versenyző fog kiesni heti szinten.

Ez akár azt is előrevetítheti, hogy Buzás Dorottya váratlan módon talán mégsem lesz ott a mezőnyben. Az Exatlon Hungary harmadik évadának ezüstérmese nemrég egy igen sejtelmes posztot tett közzé, de várjuk ki a végét. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Egyelőre az is kérdés, hogy Gelencsér Timinek mi lesz az új szerepe Dominikán, de már tudhatjuk, hogy az Exatlon miatt tért vissza a csodálatos szigetre. A mezőny is csak találgat, mi várhat rájuk a folytatásban, de tetszik nekik, hogy felgyorsulnak az események.

Exatlon: itt az újabb botrány, most Gréti és Geri között (videó)

A pénteki párbaj miatt sok kritikát kapott bajnokok hétfőn ismét vereséget szenvedtek, és csalódottan tértek vissza a faházba. Most azonban visszavágnának, és elvinnék az élményt, amiről szintén nem sokat tudni.

Lapozó: 1 2

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.