Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Vasvári Vivien bikinis formája szexibb már nem is lehetne

Csak úgy forrósodnak a leütött billentyűk, annyira forróak ezek a képek Vasvári Vivienről, aki hamarosan ismét Magyarországon lesz.

...svg content...Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kedveljük Vivien stílusát, karakterét, mert mindig magát adja, megmondja a frankót, és nemigazán hallgatja el a véleményét. Emellett egy két lábon járó elit ruhatár, mindenhez is van egy látványos kiegészítője.

Az embernek tényleg olyan érzése van, mintha néha egy hollywoodi sorozatot nézne, annyira egyben vannak ezek a szettek. Vivien emellett arra is komoly figyelmet fordít, hogy a képei igazán minőségeik, köszönhetően annak is, hogy a technika ennyit fejlődött az évek alatt. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Egy csúcsmobillal pedig több mint szenzációs felvételeket készíthetünk, pláne, ha érzésünk is van hozzá, és jól, ügyesen alkalmazzuk a programokat. Vivi ebben is magas szinten mozog, nemhiába van közel 615 ezer követője az Instagramon.

Szívdöglesztően áll ez a szett Sáfrány Emesén

Az elmúlt napok különösen izgalmasak voltak számára, és egy olyan szigeten járt a szerelmével, amit az ember valóban fájó szívvel hagyhat el. Vivi cápákkal is úszhatott, majd megtörtént a baj, amikor egy óvatlan pillanatban megharapta az egyik cápa.

Lapozó: 1 2