Dollár
423,15 Ft
Euró
407,67 Ft
Font
456,05 Ft
Bitcoin
19,992 $

Megharapta egy cápa Vasvári Vivient (videó)

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
not image

Hujber Dávid

2022. március 11. - 08:47

Vasvári Vivien nem volt szerencsés, és ugyan nagyon ritkák arrafelé az ehhez hasonló cápaharapások, a modellnek mégis sikerült belefutnia egy ilyen balesetbe.

Nemrég számoltunk be arról, hogy Vasvári Viviennek milyen különleges élményben volt része az óceánban. Párjával közösen úgy döntöttek, hogy közelebbről is megnézik a vízi élővilágot, ami mindig nagyon különleges.

Soron kívül Nyerő Páros: pincsikutya jelzővel illette Bea Megyeri Csilláékat Hódi Pameláék kapcsán

Számtalan olyan élőlény úszkál odalent, amikkel ezelőtt soha nem találkozhattunk, talán még az interneten sem. A cápákat mindenki ismeri, de fontos tudni róluk, hogy nem mindegyik veszélyes, mert ilyenkor mindenki rögtön a nagy fehér cápára gondol.

Nyilván nem a legbiztonságosabb dolog egy ekkora cápával találkozni, de sok esetben ők sem támadnak indokolatlanul. Ettől független különleges élmény ezekkel az élőlényekkel találkozni, amit most Vivien is megtett.

Nem volt túl szerencsés, mert véletlenül megrúgta az egyik cápát, aki erre úgy reagált, hogy megharapta a talpát. Az állat valószínűleg támadásnak vette a véletlen rúgást, aminek látható jelei vannak.

„Miközben a vízben vettem le az uszonyomat, annyi cápa volt körülöttem, hogy véletlenül megrúgtam az egyiket, amelyik meg is harapta a talpamat.” – írta a posztjában Vivien, akinek ezt követően le kellett kezelni a lábát, majd kapott rá egy kötést. A párja videót készített szerelméről, és megjegyezte, hogy ilyen is csak Vivivel történhet. „Mekkora az esélye, hogy évente 200 ezer turista jön ide, és téged harap meg a cápa…” A videót erre a linkre kattintva érhetitek el, de csak korlátozott ideig.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.