Dollár
397,04 Ft
Euró
418,84 Ft
Font
487,47 Ft
Bitcoin
17,155 $

Lenyűgöző: cápákkal úszott a tökéletes testű Vasvári Vivien (képek)

Fotó: Facebook/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vasvári Vivien tonnaszámra gyűjti a különleges élményeket, amiket soha nem fog feledni, és ettől is olyan egyedi ez az élmény.

Vasvári Vivien talán a legnagyobb utazó a hazai sztárvilágból, sokan lennének a helyében, már csak az utazásai miatt is. Vivien egyszerűen imád útra kelni, repülni és új helyeket megismerni.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Nem sok jobb élmény van annál, amikor újabb és újabb helyszíneket, kultúrákat fedezünk fel magunknak. A tökéletes testi adottságokkal és formával rendelkező modell, médiaszemélyiség nemrég ismét repülőre pattant.

Hálásak lehetnek a követők neki, hogy megosztja velük ezeket az élményeket, mert sok esetben akár kedvet is kaphatnak az utakhoz. Számos olyan helyszínt mutatott már be Vivi, ami után többek gondolkozhattak el azon, hogy ők is ellátogatnak oda.

Titokban megszületett Elon Musk és Grimes második gyermeke

Aki kicsit is ismeri Vivient, az tudhatja róla, hogy egy nagyon belevaló nő, aki nem fél, egyenesen imádja az extrémebb helyzeteket, programokat. Az állatvilágért szintén odavan, amit legutóbb a vízben fedezett fel szerelme társaságában.

Lapozó: 1 2