Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,71 Ft
Euró
387,46 Ft
Font
450,61 Ft
Bitcoin
61,281 $

Oroszország Ukrajna demilitarizálását és nácimentesítését célozta meg, nem mást

Maria Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője szerint a különleges művelet nem Ukrajna megszállását, az ukrán kormány megdöntését vagy államiságának megsemmisítését célozza.

Fotó: Unsplash
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

Kiemelte, hogy az ottani tevékenység „egyetlen célja, a Luhanszki és Donyecki Népköztársaságok védelme, Ukrajna demilitarizálása és nácimentesítése, valamint az Oroszországot fenyegető katonai veszély megszüntetése”, amelyre a NATO-tagországok ukrajnai tevékenysége, illetve az ország fegyverekkel való ellátására irányuló kísérletek miatt volt szükség.

Hozzátette, hogy Oroszországnak „folyamatosan magyarázattal kell szolgálnia cselekedeteinek megindoklására, erről pedig a nyugati hírügynökségek által kreált dezinformációk és valótlan állítások tehetnek” – derül ki a TASS cikkéből.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

A február 24-én indított támadás kezdetétől Putyin végig hangoztatta, hogy Moszkva nem tervezi az ukrán területek elfoglalását, mivel annak elsődleges célja az ország fegyver-, illetve nácimentesítése. Hangsúlyozta azt is, hogy az orosz csapatok nem sújtanak le a civil infrastruktúrára, így a polgárokat sem fenyegeti veszély, azonban az ukrajnai állapotokról szóló jelentések ennek ellentétét bizonyítják.

Véletlen felfedezés hozhatja el a szuperakkumulátorok rég várt korszakát

Mindent megváltoztathatnak az új fejlesztésű kondenzátorok.

Orbán Viktor halat fogott (videó)

Orbán Viktor miniszterelnök egy újabb aktív programon vett részt, hamar sikerült halat fognia az egyik közeli horgászterületen.