18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,33 Ft
Euró
384,17 Ft
Font
451,49 Ft
Bitcoin
68,660 $

Kegyetlen gyilkosságot tervezett exbarátnője és annak partnere ellen egy férfi

Indokoltnak találta a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség az emberölés előkészületével és zaklatással vádolt tiszaroffi férfi letartóztatásának fenntartását.

...svg content...Pixabay
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A vád szerint a tiszaroffi férfi a börtönben szerzett tudomást az élettársától arról, hogy szakít vele, mert másba szerelmes. A férfi a letartóztatásának megszüntetését követően, 2021 áprilisában visszatért tiszaroffi házába és több személyt lőfegyver megszerzése érdekben keresett meg – írta az ugyeszseg.hu.

Velük azt közölte, hogy a fegyverre azért van szüksége, mert le akarja lőni volt élettársát és annak új barátját, megbosszulja, amit tettek vele. A férfi eközben többször felkereste volt párját és annak barátját, s őket leszúrással, megöléssel, leszámolással fenyegette. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: megtalálták a fiatal lány, az utolsó áldozat holttestét

A Szolnoki Törvényszék az ügyészség indítványával egyezően a vádlott letartóztatását az elsőfokú bíróság ügydöntő határozatának a kihirdetéséig fenntartotta, a végzés ellen az elkövető fellebbezett.

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség álláspontja szerint a bíróság helytállóan jutott arra a következtetésre, hogy a rendszeres jövedelemmel, családi kötődéssel nem rendelkező férfi szabadlábra helyezése esetén megszökne, elrejtőzne, szabadságvesztéssel büntetendő újabb bűncselekményt követne el, ezért indokolt a letartóztatásának fenntartása.

A fellebbviteli főügyészség erre tekintettel a végzés helybenhagyását indítványozta. A fellebbezésről másodfokon a Szegedi Ítélőtábla fog dönteni.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

A legidősebb galaxisok születésének lehetett szemtanúja a James Webb űrteleszkóp

Alig néhány százmillió évvel az ősrobbanás után jöhettek létre.