Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,84 Ft
Euró
385,41 Ft
Font
449,04 Ft
Bitcoin
65,859 $

Ideiglenesen az összes McDonald’s bezár Oroszországban

A McDonald’s úgy döntött, hogy ideiglenesen az összes éttermét bezárja Oroszországban, amivel egy újabb világvállalat csatlakozott azok mellé, akik a háború ellen tiltakozván örökre vagy ideiglenesen megszüntetik üzleti tevékenységüket az országban.

...svg content...Fotó: Unsplash
Európa

Hujber Dávid

Szerkesztő

A McDonald’s bejelentette, hogy ideiglenesen bezárja mind a 850 oroszországi éttermét, miközben Oroszország ezekben a pillanatokban is támadásokat indít az ukrán célpontok ellen.

Sok civil áldozatról hallani, akik között gyerekek is vannak. Egyre több hátborzongató felvétel lát napvilágot a civilek haláláról, akik sokszor csak menekülni vagy elbújni próbáltak az oroszok elől. Az ukránok mindenképpen hadbíróság elé vinnék az orosz erőket, akiknek egyre nagyobb a veszteségük, és még az sem kizárt, hogy elveszítik a háborút. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

Az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság is bejelentette, hogy bizonyos nyersanyagokat már nem is vásárolnak Oroszországból. Úgy tűnik, hogy ez csak a kezdet, mert sorra jönnek a nagy bejelentések, legutóbb a McDonald’s-tól, hogy ideiglenesen felfüggeszti a tevékenységét az országban – írja a Sky News.

Ugyanakkor hozzátették, továbbra is fizetni fogják annak a 62 ezer alkalmazottnak a bérét, akik Oroszországban dolgoznak az éttermeikben. Egyelőre a McDonald’s sem tudott választ adni arra a kérdésre, hogy mikor nyitnak ki újra az üzleteik. Előttük az Apple, a Samsung, a Zara és más világmárkák is úgy döntöttek, hogy drasztikus korlátozásokat vezetnek be az orosz piacon.

Vitézy Dávid keményen üzent: Karácsony Gergely megfutamodott

Vitézy Dávid, úgy érzi, Karácsony Gergely megfutamodott az ATV főpolgármester-jelölti vitájától szerdán.

Sztankovics nem akar magyarázkodni a Ferencváros kupaveresége után

Sztankovics első nagy kudarcát élte át a Ferencvárossal a Magyar Kupa döntőjében, melynek végén, ha drámai módon is, de a Paks nyert.

Messi megint megsérült, nem is nyert nélküle az Inter Miami

Az Inter Miami Messi nélkül lépett pályára szerda este az MLS-ben, ami végül gól nélküli döntetlent hozott.