Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,02 Ft
Euró
392,77 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
63,803 $

Csuti elmondta, szerinte mikor jöhetett össze Kulcsár Edina a híres rapperrel

Varga Márk lett Kulcsár Edina új szerelme, miközben Csuti mély fájdalmat élt át, amiért a házassága tönkrement, és ennek kapcsán sokat beszélt Hajdú Péternek a LifeTV műsorában.

Fotó YouTube/LifeTV
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Csut azt mondta, nagyon későn változott, és nagyon későn tett meg mindent, amikor Edina már nem volt befogadó. „Nagyon sok utolsó esély volt.” – ismerte el Csuti a Péterrel való beszélgetése során.

Hangsúlyozta, érzi magában a felelősséget, hogy Edina észrevette a Márkot, akivel már hosszú hetek óta alkot egy párt. Edina első dala különösen fájdalmas lehet Csuti számára, mivel egyrészt annak szövegét Márk írta, másrészt Edina vele gyakorolta. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Péter közbeszólt, hogy ez a dal márpedig Csutiról szól, amit nem volt nehéz kivennie az embereknek a történtek után. „Akkor ez még nem így volt, akkor arról volt szó, hogy ez Márknak a dala.” – reagált Csuti, akit akkoriban főként házassága megmentése foglalta le, és nem a dal.

Berki Mazsi Mexikóból jelentkezik

Eleinte csak rövid időre fordult meg a fejében, hogy ez a dal mégis róla szól, nem másról. Az is kiderült, hogy Csuti vitte el Edinát Márkhoz énekelni, és ő is ment érte, ami kapcsán Péter feltette a kérdést, miszerint szerinte akkor már együtt lehettek?

Lapozó: 1 2