Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,709 $

Csuti drámai vallomása, hogyan szerzett tudomást Edina bizonyos üzeneteiről (videó)

Kulcsár Edina már Varga Márk párja, nagyon boldogok együtt, míg Csuti egyedülálló, de hamar összeszedte magát, ugyanakkor még mindig nehéz beszélnie a történtekről, bár így is sok dolgot elárult Hajdú Péternek a LifeTV műsorában.

Fotó: Instagram/LifeTV
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Az esti beszélgetés ideje alatt Hajdú megkérdezte Csutit, igazak-e azok a hírek, hogy Edina korábban összejött Berkivel. „Én úgy tudom, hogy nem igaz, inkább azt mondom.” – válaszolt Csuti, aki nem tudja elképzelni, hogy megcsalta őt Edina a kapcsolatuk ideje alatt.

Csuti sem csalta meg Edinát, erre is rendkívül határozott válasza volt, amit láthattok is a videóban. Szerinte az egyik fő gondot az jelentette, hogy Edina folyamatosan olyan érzelmi kimutatást várt tőle, ami neki nem megy automatikusan, és ehhez változtatniuk kellett volna az életükön. „De nem változtattunk.” – folytatta Csuti, aki szerinte ennek a kapcsolatnak akkor is vége lett volna, ha nincs Márk. Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

Ünnepekkor érezte, hogy nagy a baj és vége lesz a kapcsolatuknak, mert elkapott egy beszélgetést Edina telefonján. Nem volt féltékeny, csak szimplán érezte, hogy van valami, majd hajnalban megnézte az üzenetváltást.

Exatlon: Virág András több bajnokban is csalódott, egy barátjában is

Ennek ellenére nem ébresztette fel Edinát, hagyta őt aludni, majd reggel már át sem ölelte a feleségét, mert magyarázatot várt. Elmondása szerint valami egészen más nevet használt az üzenetet küldő, és akkor még csak nem is tudta, kiről van szó.

Lapozó: 1 2

Ismét az MNB nevében próbálkoznak a csalók

A telefonszámokat klónozva aztán az MNB ügyintézőinek adják ki magukat, hogy ily módon húzzák csőbe a gyanútlan áldozatokat.

Óriási szívességet tett a Kisvárda az Újpestnek a Puskás Akadémia ellen

A Kisvárda nem tudta kihasználni a lehetőséget, és vereséget szenvedett a Puskás Akadémia otthonában, amivel nem kis szívességet tettek az Újpestnek.