Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,655 $

Jordánia miniszterelnöke egyiptomi látogatása során elkapta a koronavírus-fertőzést

A fertőzés tényéről a jordániai kormányszóvivő számolt be, és elárulta azt is, hogy jelenleg milyen állapotban van az elnök.

Fotó: Twenty20
Közel-Kelet

Borbély Fanni

Szerkesztő

A kormányszóvivő közölte, Bisher al-Khasawneh jordániai miniszterelnök hétfőn pozitív tesztet produkált koronavírusra, ám szerencsére jelenleg abszolút tünetmentes.

Al-Khasawneh épp Egyiptomban tartózkodott, ahol a jordániai küldöttség élén egyiptomi tisztviselőkkel tárgyalt a két ország közötti együttműködési megállapodásokról – számolt be az Independent. Soron kívül Elő a szelvényeket, kihúzták a Hatoslottó e heti nyerőszámait

A miniszterelnök csütörtökön érkezett meg Egyiptomba, ám a látogatás során elvégzett koronavírus-teszt pozitív lett, ezért al-Khasawneh kénytelen volt lemondani a hétfőre tervezett találkozóját az egyiptomi elnökkel, a jordániai kormány szóvivője pedig közölte, a miniszterelnök azonnal karanténba fog vonulni, amint visszatért az országba.

Musztafa Madbúli egyiptomi miniszterelnök hivatala pedig közölte, hogy miután kiderült, hogy a jordániai elnök elkapta a fertőzést, minden olyan személyt teszteltek, akik közvetlen fizikai kontaktusba kerülhettek az elnökkel, ám szerencsére minden koronavírus-teszt negatív lett.

Uniós állampolgárok is indulhatnak az önkormányzati választáson

Nem csak magyar állampolgárok indulhatnak jelöltként a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán.

Haaland gólja döntött, a Manchester City 1 pontra van az éllovas Arsenaltól

A Manchester City úgy van 1 pontra a listavezető Arsenaltól, hogy egy meccsel kevesebbet játszott, de az elmaradt mérkőzését hoznia kell.

Már csak 6 pontra van az Újpest az NB1-es kiesőhelytől

Az Újpest nem nyugodhat meg, köszönhetően a rendkívül rossz sorozatának, és annak, hogy a Kisvárda egy ideig nem talált legyőzőre.