18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,991 $

Nevelt lányát és az ő három éves gyerekét is szexuálisan molesztálta egy győri férfi

Minősített szexuális erőszak és minősített szexuális kényszerítés elkövetésével vádolnak egy férfit.

...svg content...Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A vádirati tényállás szerint az elkövető a korábbi szabadságvesztés büntetéséből történt szabadulását követően közel két évvel szexuális kapcsolat létesítésére kényszerítette az akkor 17 éves – egyébiránt 30 hetes terhes – nevelt lányát – írta az ugyeszseg.hu.

A férfi azzal a fenyegette, ha ellenáll, akkor születendő gyermekét, és a már három éves gyermekét is elveszíti azáltal, hogy a férfi és az élettársa – aki a sértett édesanyja – lemondanak a gyámságukról.  Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A férfi egyébiránt többször bántalmazta is a sértettet, megütötte, megrúgta, földre lökte, ököllel fejbe vágta, olykor az édesanyja előtt is. A férfi ilyenkor a bántalmazásnak azt az indokát adta, hogy nagy a sértett szája.

A férfi szexuálisan molesztálta a nevelt lánya három éves kislányát is, vele kapcsolatban szexuális erőszakot valósított meg.

A letartóztatásban lévő, többszörös visszaeső vádlottal szemben 25 évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.

Az ügyészség a vádiratban a beismerés és tárgyalásról való lemondás esetére – egyebek mellett – 14 év fegyházbüntetés kiszabására tett indítványt. Az ügyben várhatóan a Győri Törvényszék fog érdemi döntést hozni.