Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,201 $

Benzema és Ancelotti kicsit összeszólalkozott a gyenge teljesítmény miatt

A csatár nem rejtette véka alá véleményét a meglepően gyenge Bajnokok Ligája-mérkőzés után.

Fotó: Christophe Petit Tesson
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Úgy tűnik, hogy egy kisebb válsághelyzet alakult ki a Real Madridnál a PSG elleni mérkőzést követően, miután Karim Benzema és Carlo Ancelotti kicsit összeszólalkozott a gyenge teljesítmény miatt.

Úgy tűnik, hogy a csatár nem volt túlzottan elégedett azzal a hozzáállással, amit Ancelotti tanúsított a PSG elleni mérkőzés alatt, ráadásul Ancelotti is folyamatosan elővette Benzemát, amiért nem játszik elég jól – írja a fichajes.net. Soron kívül Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

Benzema tegnap este beszélt kettejük vitájáról az El Chiringuito lapnak, és megosztotta, odaállt Ancelotti elé és tudatta vele, hogy nagyon rosszul döntött, amikor ezt a taktikát választotta a PSG ellen, és évek óta ez volt a klub egyik legrosszabb játéka.

A feszültség azonban csak tovább fokozódott a szembesítés után, mivel Ancelotti is felhúzta magát, és szemrehányást tett neki arra vonatkozóan, hogy bár játszott ezen a mérkőzésen, mégsem hozta a formáját, mivel korábban lesérült, és Ancelotti biztos benne, hogy még mindig nem épült fel 100 százalékosan.

Ez a fasírt pedig könnyedén Ancelotti állásába is kerülhet, természetesen nem azért, mert összeszólalkozott Benzemával, ez már csak az utolsó csepp a pohárban: Florentino Perez egyre frusztráltabb a csapat teljesítménye miatt, és az elmúlt időszakban az edző sem győzte meg arról, hogy a Real Madridnál a helye.

Kispadon kezd Szoboszlai a Tottenham ellen

Szoboszlai Dominik a Tottenham ellen léphet pályára az Anfield Roadon a Liverpool színeiben, és már a kezdő is ismert.

Így lett bajnok a Real Madrid a Barcelona súlyos gironai vereségével (videó)

Beszédes összefoglaló videó jelent meg a Barcelona súlyos vereségéről, ami a második helyükbe kerülhet a spanyol bajnokságban.

Máris elfogták a miskolci női gyilkosság gyanúsítottját

Egy nővel végzett a férfi, akit rövid időn belül elfogtak a rendőrök, súlyos büntetésre számíthat a tette után.