Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,793 $

Hivatalos: Bogdán Ádám a Fradiban folytatja pályafutását

Az elmúlt hetekben már több alkalommal is felmerült az NB1-be történő igazolás lehetősége, ma pedig hivatalossá is vált a csapatváltás.

Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt hetekben már több alkalommal is felmerült az NB1-be történő igazolás lehetősége, ma pedig hivatalossá is vált a csapatváltás.

Bogdán Ádám elfogadta a Ferencváros labdarúgócsapatának ajánlatát, így az új szezont már a zöld-fehérek játékosaként kezdi meg, ám azt a klub honlapján megjelenő közleményben nem tudatták a nyilvánossággal, hogy a játékos hány évre szóló szerződést írt alá a klubbal. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

 Bogdán a Vasasban nevelkedett, majd 2007-ben Angliába igazolt, ahol a Bolton Wanderers és az FC Liverpool játékosa volt, 2018-tól pedig előbb kölcsönben, majd végleg a skót Hibernian együttesében védett. A nemzeti együttesben húsz alkalommal lépett pályára, legutóbb 2016-ban.

A Ferencváros elsőszámú kapusa a szintén válogatott Dibusz Dénes volt a szombaton befejeződött idényben, alkalmanként pedig a válogatott kerettag Gróf Dávid helyettesítette.

https://liner.hu/megvan-az-nb-i-2020-21-es-szezonjanak-kezdodatuma/

Egyre nagyobb méreteket ölt az éhezés Gáza északi részén

A Gázai övezet északi részén valóságos éhínség tapasztalható, figyelmeztet a Világélelmezési Program.

Máris elfogták a miskolci női gyilkosság gyanúsítottját

Egy nővel végzett a férfi, akit rövid időn belül elfogtak a rendőrök, súlyos büntetésre számíthat a tette után.

Videón az Újpest 7-0-s győzelme a Diósgyőr ellen

Egy több mint fontos mérkőzés várt az Újpestre a Diósgyőr ellen, ugyanis a bennmaradás volt a tét, miután veszélybe került az NB1-es tagságuk.