Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,233 $

Alec Baldwin felelősségét vizsgálják a lelőtt operatőr ügyében

A hollywoodi színész egy kellékfegyverrel ejtett halálos sebet áldozatán, pedig a forgatáson nem is szabadna éles lőszernek előfordulnia.

...svg content...Fotó: Alec Baldwin amerikai színész bírósági meghallgatására érkezik a New York-i Manhattanben 2019. február 23-án. Alec Baldwint egy 49 éves férfi vádolja azzal, hogy megütötte 2018. november 2-án, miután összevesztek azon, kié legyen az üres parkolóhely a színész New York-i otthona közelében. Baldwint vétkesnek találták és zaklatás miatt indulatkezelési terápiára való részvételre kötelezik. MTI/EPA/Justin Lane
Észak-Amerika

Czinder Tímea

Szerkesztő

Pert indít Alec Baldwin ellen a tavaly tragikus körülmények között elhunyt Halyna Hutchins férje, hogy kiderüljön, kit terhel a felelősség a 42 éves édesanya haláláért.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, tragédia történt tavaly október 21-én a Rust című westernfilm forgatása közben, Baldwin kezébe ugyanis egy olyan fegyver került, amely éles lőszerrel volt megtöltve. A lövés halálos sebet ejtett az operatőrön, és megsebesítette Joel Souza rendezőt is. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Brian Panish ügyvéd megerősítette, Hutchins férje benyújtotta a szükséges iratokat, az ügy egyik feleként a pár kilencéves fiát megnevezve. Panish elmondta, úgy vélik, a színész és a producerek meggondolatlan magatartása és a költségek csökkentése vezettek Halyna Hutchins halálához.

Bűnügyi vádemelés még nem történt, még vizsgálják az esetet – számolt be a News Sky.

A 63 éves Baldwin korábban azt nyilatkozta, azt az információt kapta, a pisztoly „hideg”, vagyis biztonságosan kezelhető, és anélkül sült el, hogy ő meghúzta volna a ravaszt.

Egy színésztársa, Ray Liotta korábban elmondta, hogy sokkolta a forgatáson történt lövöldözés, és megjegyezte, a fegyverellenőrzések általában nagyon kiterjedtek a forgatás alatt.

„Mindig – amennyire én tudom – nagyon alaposan ellenőrzik. Odaadják annak, akire a fegyvert fogod, majd a producernek. Mindenkinek, aki ott van, megmutatják, hogy nem működik“

– mondta.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.