Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,27 Ft
Euró
385,44 Ft
Font
449,32 Ft
Bitcoin
65,840 $

Kiszivárgott a Honor X10 Max specifikációja és kezdőára

A Huawei testvérvállalatának következő mobiltelefonjai igazán impozáns hardver-konfigurációval érkeznek.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Huawei testvérvállalatának következő mobiltelefonjai igazán impozáns hardver-konfigurációval érkeznek.

A hatalmas kijelzővel rendelkező Honor X10 Max hivatalosan július 2-án jelenik meg. Előzetesen már kiderült, hogyan nézhet ki a készülék, a China Telecom weboldaláról nemrég pedig megtudhattuk azt is, milyen specifikációkkal dobják majd őket piacra. Soron kívül Magyar Péter márciusban távozott a Hodler Alapkezelőtől is

Az X10 Maxon egy 7,09 colos LCD képernyő található, hátoldalán duális kamerával és egy óriási, 5 000 mAh-ás akkumulátorral a belsejében, amellyel akár két napos üzemidőt is kisajtolhatunk telefonból.

https://liner.hu/a-kisebbik-xbox-ugyanolyan-processzort-kaphat-mint-a-series-x/

A Honor a Mediatek Dimensity 800 lapkakészletét szerelte az eszközbe. Három változatot fogunk kapni (6GB RAM + 64 GB tárhely, 6 GB RAM + 128 GB tárhely, 8 GB RAM + 128 GB tárhely), emellett előreláthatólag három színből választhatunk majd.

A KKG-AN00 kódnévvel ellátott készülék alapmodellje 325 dolláros kezdőárral kerülhet fel a boltok polcaira, a legerősebb verzió 395 dollárért szerezhetjük be.

Bár egyelőre nem tudjuk biztosan, Kínán kívül is tervezi-e a Honor az okostelefon árusítását, valószínűsíthetjük, hogy november-december tájékán Magyarországra is megérkezhet az X10 Max.

Vitézy Dávid keményen üzent: Karácsony Gergely megfutamodott

Vitézy Dávid, úgy érzi, Karácsony Gergely megfutamodott az ATV főpolgármester-jelölti vitájától szerdán.