Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Ismét jelentősen drágult a kőolaj, mi lesz így az üzemanyagárakkal?

A csütörtöki drasztikus emelkedést követően pénteken ismét drágult a kőolaj.

...svg content...Twenty20
Európa
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az északi-tengeri Brent nyersolaj áprilisi határidős ára a londoni ICE Futures tőzsdén 6.30 órakor 91,57 dollár volt hordónként, ami 0,46 dollárral (0,5 százalékkal) magasabb az előző napi záróárnál. A csütörtökön az ár 1,64 dollárral (1,8 százalékkal) emelkedett.

A WTI olaj márciusi határidős ára a New York-i árutőzsde (NYMEX) elektronikus kereskedésén ekkor 90,92 dollár volt hordónként, ami 0,65 dollárral (0,72 százalékkal) haladta meg a csütörtöki zárószintet. WTI jegyzései 2014 októbere óta először lépték át a 90 dolláros hordónkénti árat. A WTI csütörtökön 2,01 dollárral (2,3 százalékkal) drágult hordónként. Soron kívül Schobert Norbi fia csak a kezdet volt, rengeteg fiatal állhat katonának

Az olajárat továbbra is az elégtelen kínálattól való félelem hajtja fel az élénkülő kereslet mellett. Továbbra is a kínálati kockázati tényezők közé tartozik a kelet-európai és a közel-keleti geopolitikai feszültség, valamint az, hogy számos OPEC+ országnak nem sikerült a kitermelést a megállapodott szintre növelnie.

Áremelő hatású, hogy a zord téli időjárásban megnőtt a fűtésre szolgáló üzemanyag iránti kereslet az Egyesült Államokban.

Nagy bejelentést tett Gyurcsány Ferenc a 2026-os választások kapcsán

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke nagy bejelentéssel rukkolt elő a 2026-os választások kapcsán,

Mindent megváltoztathat a Samsung legújabb fejlesztése

A dél-koreai tech óriás új szilárdtest akkumulátort fejlesztett ki, amely jelentősen megnövelheti az okosórák és más viselhető eszközök üzemidejét.