Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Valaki olajat locsolt szét az egyik főúton, bűncselekmény miatt nyomoz a rendőrség

Egyelőre kérdéses, mi motiválhatta erre az elkövetőt, de többen is azt gondolják, hogy szándékosan akart kiszúrni a motorosokkal.

További Hírek

Szijjártó Péter külügyminiszter erősítette meg a nagy sikert, ami alapján ismét van okunk a bizakodásra, még ebben a nehéz helyzetben is.

Közös országos lakossági használt sütőolaj-begyűjtési programot kezd az Alteo és a Shell Magyarországon.

Az olaj világpiaci ára csökkenésnek indult a hónap utolsó hetére, a befektetők ugyanis attól tartanak, hogy a fejlett országokban gazdasági recesszió üti fel a fejét.

Az élelmiszergyártók rugalmasan reagáltak az ellátási gondokra, egyesek teljesen átálltak más növényi vagy akár állati alapanyagra.

Oroszország nagyon megsértődött azon, hogy az egyik legfőbb szövetségesük továbbra is olajat akar szállítani az európai piacra.

Hiába próbálják nyugtatni a piacot, a háttérben egyre baljósabb jelek gyülekeznek.

Oroszországnak szilárd meggyőződése, hogy az új szankciócsomag, mely az orosz olajimportot is magában foglalja, nem lesz jelentős hatással az orosz gazdaságra.

Az Adriai-tenger felőli olajvezeték teljes egészében ki tudná elégíteni Magyarország olajigényét, azonban ott piaci árat kellene fizetni és nem a Putyinnal kialkudott árat.

A két ország az olajszállítások kiterjesztéséről tárgyal.

Az orosz nyersolaj tengeri szállítása negyedével esett vissza a múlt hét folyamán, amely az orosz vezető új kelet-ukrajnai offenzívája alatt jelentős bevételkiesést jelent Oroszország számára.