Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

Országszerte több helyen is áramkimaradást okozott a szélvihar

A Démásznál pedig megsérült egy létfontosságú optikai kábel, ami miatt ideiglenesen nem tudták fogadni az áramszolgáltatással kapcsolatos bejelentéseket, ám szerencsére megoldódott a probléma.

...svg content...Tûzoltó a viharos erejû szélben úttestre dõlt fát fûrészel darabokra a fõváros XVIII. kerületében, a Cziffra György utcában 2022. január 30-án. Ezen a napon több megyére és a fõvárosra másodfokú riasztást adott ki az erõs szél miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat. MTI/Mihádák Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Országszerte több helyen vezetékszakadást, Kecskemét és Albertirsa környékén pedig a szolgáltatásban is kimaradást okoztak a viharban villamos hálózatra dőlő fák és leszakadt ágak – közölte az MVM Démász Áramhálózati Kft. vasárnap az MTI-vel.

A közlemény szerint a viharban megsérült egy, az országos gerinchálózathoz kapcsolódó optikai internetkábel is, emiatt a Démász call centerében átmenetileg nem tudtak hibabejelentéseket fogadni, ám este 7 óra után helyreállt az internetszolgáltatás, így már újra elérhető az ügyfelek számára a szolgáltató hibabejelentője. Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

Hangsúlyozták, rendszereikben látják a hibahelyeket, szerelőik hamarosan mindenhová eljutnak. A kialakult helyzet miatt minden régióban megkettőzték a készenlétet, míg Kecskeméten jelenleg négyszeres kapacitással dolgoznak szerelőik – jelezték.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.