Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,774 $

Koronavírus miatt került kórházba Kunhalmi Ágnes, már a nehéz napokon túl van

Az MSZP társelnöke, Kunhalmi Ágnes múlthét csütörtökön került kórházba koronavírus-fertőzés miatt, Facebook-oldalán vasárnap számolt be róla követőinek, hogyan élte meg ezt az időszakot.

...svg content...Fotó: Kunhalmi Ágnes, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) társelnöke az Európai Szocialisták Pártja (PES) által Bátorsággal Európáért mottóval megrendezett berlini konferencián 2021. június 26-án. MTI/EPA/Clemens Bilan
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A bejegyzésben kifejtette, hogy napokig nem volt nála telefon, ezért nem tudta, milyen sokan üzentek neki és érdeklődtek hogyléte felől. Kifejtette, hogy a Honvédkórházba való bekerülése óta nagyrészt aludt, mivel nagyon kimerítette a betegség.

Azt is elmondta, nem tudja, mi történhetett volna, ha nincs beoltva, mivel elmondása szerint „erre valóban nem lehet felkészülni”. Nehéz napokon van túl, de az orvosa véleménye szerint ezután már csak jobb lesz, így azóta haza is mehetett – derül ki az RTL cikkéből. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Szlávik a vírushelyzetről: „Talán lesz egy jó nyarunk”

„Várom, hogy ennek vége legyen” – tette hozzá, majd jobbulást kívánt azoknak, akik szintén betegek, valamint köszönetet mondott az érdeklődőknek és azoknak, akik névnapja alkalmából üzentek neki.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.