Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,937 $

Kiszivárogtak az új Samsung Galaxy Tab S8 Ultráról készült fényképek

Ezúttal nem bennfentes iparági forrásoktól, hanem magától a Samsungtól szivárogtak ki bizalmas információk.

...svg content...Samsung
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Samsung hivatalos weboldalán tűnt fel elsőként a Galaxy Tab 8 Ultra fotója, ami sokkal egyedibb dizájnt kapott, mint azt korábban szakértők feltételezték. Habár a képet órákon belül leszedték, az internet nem felejtett, és elmentették.

A Galaxy Tab S8 sorozat minden bizonnyal a februárban esedékes Unpacked esemény keretében kerülhet bemutatásra – már ha hihetünk a korábbi pletykáknak, melyek alapján jövő hónapban érkezhetnek az új Galaxy-termékcsalád készülékei. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A Tab S8 Ultra várhatóan hatalmas, 14,6 hüvelykes, 120 Hz-es AMOLED kijelzővel debütálhat, melynek felső részére egy notchot helyeztek, amibe a szenzorokat és a szelfikamerát szerelték.

Fotó Samsung

Az újgenerációs csúcstabletet a Qualcomm legerősebb, Snapdragon 8 Gen 1 lapkakészlete hajthatja, míg a hátlapjába egy masszív, 12 000 mAh kapacitású akkumulátort raktak, amit 45 W-os töltési funkcióval láthatnak el.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.