Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Magángépre pattantak Ronaldóék

A saját magángép előnye, hogy bármikor kigurulhatnak vele a sztárok a kifutóra, majd pár óra alatt akár a világ másik oldalán találhatják magukat.

Fotó: Instagram/Georgina Rodriguez
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo hosszú évek óta szinte bármit megvásárolhat magának, lassan 20 éve mondhatja el ezt magáról. A Manchester Unitednél vált belőle igazi felnőtt játékos, nagyon sokat köszönhet a klubnak.

Emiatt is tért vissza a britekhez, más kérdés, hogy nyáron már távozhat is, mert nem éppen úgy alakulnak a dolgai, mint ahogyan ő azt előzetesen elképzelte. Rosszabbnál rosszabb meccseket játszik a csapat, és gyakorlatilag a Bajnokok Ligája megnyerése maradt egyedüli mentsvárként. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Elnézve a keret jelenlegi formáját, és azt, hogy a riválisok mennyivel erősebb nevekkel állnak ki, kisebb csodával érne fel, ha megnyernék a BL-t. A sorozatban azonban nincs lehetetlen, és amíg Ronaldo pályán van, bármi megtörténhet.

Schobert Norbi idősebbik fiát a nagyképűségről is megkérdezték

Igyekszik mindent megadni a családjának, és olyan luxusban élnek, mint csak kevesen. Ronaldo sokat is dolgozik ezért, rettentő hálás lehet neki a családja, ő pedig nekik, hogy mögötte állnak.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.