Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,612 $

Schobert Norbi idősebbik fiát a nagyképűségről is megkérdezték

Fotó: Instagram/NORBI hivatalos oldala

Takács Petra

2022. január 17. - 18:58

Schobert Norbi idősebbik fia erre a kérdésre is őszintén reagált, és elmondta, hogy mit gondol a témáról, vajon nagyképűnek tartja-e magát.

Schobert Norbi gyermekei előtt is nagy karrier állhat, mindhárman tudják, hogy mit szeretnének az élettől, és az évek alatt megtanulták kezelni a dolgokat. Noha az anyagi hátterük rendkívül erős, nem szeretnének visszaélni vele, és ezt már többször is hangsúlyozták.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Szép lassan Norbika is nagykorú lesz, hasonlóan a nővéréhez, akivel egy nap talán átveszik a cég irányítását. Ezzel Norbi álma valósulhatna meg, míg a kisebbik fia várhatóan orvosi pályára fog lépni.

Addig várhatóan még sok minden történhet, de mindhárom fiatalban megvan a vágy arra, hogy motiváltak legyenek, és keményen megdolgozzanak azért, amit el szeretnének érni. Ez sokkal inkább célravezetőbb, mint hátradőlve várni az eredményeket, Norbika sem ilyen, pláne sportolóként.

Csuti megszólalt Kulcsár Edina új párjának bejelentése után, érdekes dolgokat mondott

Az Instagramon is népszerű fiatal srácot a nagyképűségről és a szerénységről is megkérdezték. Teljesen normálisan beszélt arról, hogy nem tartaná magát nagyképűnek, csupán nagy az önbizalma.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.