Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,61 Ft
Euró
388,54 Ft
Font
451,69 Ft
Bitcoin
62,641 $

Florentino Perez ismét ügyködik, Toni Kroos konkurenciát kaphat?

Könnyen meglehet, hogy Florentino Perez egy olyan üzletet fog tető alá hozni, ami veszélyeztetheti Kroos pozícióját.

A német Toni Kroos (j) és az angol Bukayo Saka a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntõjének Anglia-Németország mérkõzésén a londoni Wembley stadionban 2021. június 29-én. MTI/EPA/REUTERS/Matt Childs
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Florentino Perez üzletelni akar Mino Raiola ügynökkel, és tervei szerint rövidesen megkezdi a tárgyalásokat a futballügynökkel, miután Raiola felépül sürgősségi műtéte után. Mindenki tudja, hogy a Real Madrid mindenáron meg akarja szerezni Erling Haaland szolgálatait, ám az El Nacional értesülései szerint egy másik játékost is szemmel tartanak.

A játékos pedig Ryan Gravenberch, akit már egy ideje figyel a Real Madrid, ugyanis úgy vélik, tökéletesen illene a csapatba, és jó hatással lenne a klubra is, ugyanis még csak 19 éves, ám ennek ellenére olyan rutinnal lép a pályára, mint a nagyok, és hihetetlen potenciál rejlik benne. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A játékos jelenleg az egyik kulcsjátékosa az Ajax Amsterdamnak, és már bebizonyította, hogy milyen tehetséggel áldotta meg a sors, hiszen volt lehetősége a Bajnokok Ligájában is kamatoztatni páratlan tehetségét. Kifejezetten nagy szerepe volt abban, hogy csapata sorra zsebelte be a győzelmeket a csoportkörben, ezzel pedig a döntőbe jutás nagy esélyesévé vált a csapat.

A játékos a holland válogatottal is szerepel a nemzetközi színtéren, s bár szerződése klubjával 2023-ban fog lejárni, nem tervez hosszabbítani, inkább még a nyáron átigazolna máshová. A játékosért 35 millió eurót kellene letennie az asztalra a Real Madridnak, a klub pedig egészen komolyan fontolgatja, hogy megteszi érte az ajánlatot, hiszen már Raiola is közölte, hogy tökéletes állomás lenne az ifjú játékos számára a klub.

Azonban ha érkezése megvalósul, azzal Toni Kroos járna a legrosszabbul, ezzel ugyanis egy olyan konkurenciát kapna, aki könnyedén kiszoríthatná jelenlegi pozíciójából. S bár Kroos nemrég nyilatkozott, és közölte, hogy ő már csak a visszavonuláson gondolkodik, Gravenberch érkezése mindent megváltoztathat.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.