Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,965 $

Exatlon Hungary: Patrik nemcsak bájosnak és szépnek tartja Dorcit

Több olyan tulajdonsága is van a fiatal lánynak, ami meggyőzte Patrikot abban, hogy randizzon vele, és már alig várja, hogy újra találkozzanak.

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon úgy tűnik, hogy 2022 a kapcsolatok éve, hiszen nemrég jelentette be Kulcsár Edina a válását Csutival, ahogyan szinte velük egyszerre Horváth Gréta, és Meggyes Dávid s szétmentek.

Sorra alakulnak az új kapcsolatok, vagy mennek tönkre, és ez az Exatlon Hungary-ben sincs másképp, ahol Esztergályos Patrik és Pap Dorci immáron egy párt alkot. Patrik nagyon hamar kiesett, már az első hét végén, így lehetőséget kapott arra, hogy a TV2-nek adott interjújában elmondja, mi is fogta meg igazán Dorciban. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

„Ezt mi is megbeszéltük többször, hogy mi vezérelt arra, hogy én ráírtam. Nyilván az, hogy szimpatikus volt, és szerettem volna őt megismerni, és persze arra rácáfolni, ahogyan a második évadban, mint kihívó szereplőként hogyan jött le a nézőknek.”

Exatlon Hungary: Patrik elmondta, mit gondol Palik László utódjáról, Monoki Lehelről

„Én is tapasztaltam belőle persze sok mindent, és én is nézegettem részeket a második évadból. Erre szerettem volna titkon rájönni, hogy ő valójában milyen. Nagyon-nagyon pozitívan csalódtam, egy nagyon aranyos, szerethető, családcentrikus, ami egyébként nagyon fontos az életben.”

Lapozó: 1 2