Dollár
382,74 Ft
Euró
392,32 Ft
Font
463,75 Ft
Bitcoin
24,853 $

Horváth Gréta hozott egy nagyon fontos döntést Meggyes Dávid elköltözése után

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
not image

Hujber Dávid

2022. január 13. - 18:49

Horváth Gréta ezúttal hosszabban beszélt arról, hogy milyen érzések is kavarognak benne, illetve bennük, ami miatt szakemberhez fordulnak.

Egy ország követi figyelemmel Horváth Gréta történetét, ami jelenleg nem az édenkertről szól, miután a férje, Meggyes Dávid úgy döntött, kilép a kapcsolatból. Azóta sorra jelennek meg a hírek róla, legutóbb már arról beszéltek, hogy sok olyan lány jelentkezett, akiknél próbálkozott, miközben még együtt volt Grétivel.

Soron kívül Eljött a nap, újra jár a 3-as metró a déli szakaszon

Gréti nem is találja a szavakat, élete egyik legnehezebb időszaka lehet ez, míg Dávid abban bízik, hogy sikerül mindezt csendesen megoldani. Az Ázsia Expressz győztese nagyon hálás a sok támogatásért, rengetegen álltak mellé, érezhető, hogy hova dől a mérleg.

Ismét posztolt, és elmondta, hogy szakemberhez fordul, és nemcsak maga miatt, mert a gyermeke sem viseli jól a jelenlegi helyzetet. Ebben a posztjában engedélyezte a hozzászólás lehetőségét, talán soha ezelőtt nem kapott ennyi kommentet ilyen rövid idő alatt, százával fejezik ki támogatásukat.

„Nekem és Filipnek a 2022-es év, a mély érzelmi megrázkódtatással, és nem felhőtlen örömmel indult. Eddigi életem során megtapasztaltam, vannak nehézségek, és az élet elém is gördített egy nagyot, az elmúlt napok eseményeit nézve és megélve. Mindig is egy nagyon erős nő voltam amivel igyekeztem példát mutatni, aki talpra tudott állni, mert van kiért, és van miért! ”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.