Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,135 $

Haaland igen komoly feltételeket szabna a Barcának, Xavi nem túl boldog

Haaland és ügynök közölték Joan Laportával, hogy csak akkor lehet szó az átigazolásról, ha ő lesz az egyetlen támadó a csapatban.

Erling Haaland, a Borussia Dortmund játékosa, miután megszerezte a gyõztes gólt a TSG 1899 Hoffenheim ellen a német elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. augusztus 27-i mérkõzésen Dortmundban. MTI/EPA/Friedemann Vogel
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Igen váratlan fordulat ez a történetben, ugyanis a Barca tervei között szerepelt, hogy Ferran Torres és Álvaro Morata kerüljön az első csapatba, azonban az idő múlásával Morata neve valahogy feledésbe merült, Torres szerződtetése pedig igen sokat vett ki a költségvetésből, ezért újratervezés elé néz a klub.

Persze az sem kizárt, hogy júniusig kölcsönben marad, habár a Juve már közölte, hogy nem igazán tervez további változtatásokat a támadósorban, és Massimiliano Allegri edző is kiemelte egy sajtótájékoztatón, hogy júniusig marad minden, senki sem fog távozni. Soron kívül Négy csecsemőt találtak egy fagyasztóban, mégsem emelnek vádat az anya ellen

Habár Xavi igen komolyan rajongott az ötletért, hogy Morata is a csapat része lehet, igazából nem is olyan rossz hír a Barca számára, hogy mégsem tudják beépíteni a csapatba a játékost, de azt is hozzá kell tenni, hogy nem véletlenül merült fel neve, ugyanis tökéletesen illene Xavi elképzeléseihez.

Most azonban jött egy csavar a történetben, ugyanis az El Nacional értesülései szerint megjelent a Barcánál Haaland és ügynöke, Mino Raiola, és közölték, hogy csak akkor lehet szó az átigazolásról, ha Haaland lesz a sztár, és tulajdonképpen az egyetlen támadó, de legalábbis az első számú.