Dollár
393,50 Ft
Euró
411,83 Ft
Font
477,36 Ft
Bitcoin
17,001 $

Depay és Chiesa lehet a megoldása a Barcelonának Morata leigazolására?

Fotó: EPA/SERENA CAMPANINI
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. január 12. - 20:48

Hiába jelentette ki Allegri, hogy Morata nem megy sehova, a Barcelona még nem tett le a leigazolásáról, most pedig Chiesa és Depay segítségével nőttek az esélyeik.

Álvaro Morata leigazolása napirenden volt Barcelonában, a spanyol sajtó szerint már meg is egyeztek, azonban Allegri kiállít, és elmondta, 100 százalék, hogy a játékos Olaszországban marad. A katalánok ennek ellenére még nem mondtak le a megszerzéséről, ebben pedig most Chiesa sérülése segítheti őket.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Federico Chiesa olyan súlyosan sérült meg a Roma elleni olasz bajnokin, hogy műtét vár rá a klub közleménye, szerint, azonban a Football Italia kiderítette, hogy keresztszalag-szakadásról van szó, ezért még azt sem tudni, mennyi kihagyás vár rá.

A Sky Sport Italia szerint az olaszok úgy gondolkodnak, hogy jobb lenne inkább szerezni még a télen egy csatárt, aki pótolni tudja a játékost, ezért most csatárt keresnek. Az első opció számukra az a Sardar Azmoun, akitől nem szívesen válna meg a Zenit, akik ráadásul jó anyagi helyzetben vannak.

A másik név, aki felmerült, az a Katalóniában futballozó Memphis Depay, akinek viszont nincs biztos helye a csapatban. Koeman nagy kedvence volt, az ő hívására érkezett, azonban Xavi ideje alatt egyre kevesebb lehetőséget kap, ugyanis annyira nem illik bele a játékrendszerbe, ráadásul a formája is hanyatlani kezdett az elmúlt időben.

Viszont a Juventus szívesen látna a soraiba, akiknek Cristiano Ronaldo távozása óta nem sikerült igazi csatárt szerezniuk. A Sky Sports Italia szerint a katalánok hajlandók lennének elengedni, azonban van egy feltételük: Moratát kérik cserébe.

Hivatalos lépések még nem történtek, úgyhogy ez egyelőre csak feltételezés, azonban az biztos, hogy az olasz klub problémáit megoldaná Depay esetleg érkezése, abban az esetben, ha jó formában játszik, Morata pedig tökéletesen beleillene Xavi rendszerébe, ha a Juventus elengedi, és az Atletico Madrid is rábólint, ugyanis még mindig ők azok, akik rendelkeznek a játékjogával.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.