Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

A Real Madrid nem ismer lehetetlent, mindenáron meg akarja szerezni Haalandot és Mbappét

A két játékos jövője még mindig kérdéses, a Real Madrid azonban nem hajlandó elfogadni nemleges választ.

Erling Haaland, a Borussia Dortmund játékosa, miután csapata 3-2-re gyõzött a TSG 1899 Hoffenheim ellen a német elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. augusztus 27-i mérkõzésen Dortmundban. MTI/EPA/Friedemann Vogel
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Erling Haaland és Kylian Mbappé kétségkívül a globális futball két legkeresettebb ifjú tehetsége, és mindkettejük szerződése lassacskán a végéhez közeledik, ezért egyre többen találgatnak, hogy vajon hol fognak kikötni végül. A Real Madrid az első klubok között volt, melyet összefüggésbe hoztak a két ifjú titánnal, és ők is rendszeresen megerősítik, hogy nem adják fel a harcot értük.

Habár Haaland esetében kicsit könnyebb a dolguk, mivel a leigazolásig még van vissza egy szezon, és megannyi másik klub is verseng szolgálataiért, Mbappé helyzete sokkal égetőbb, ugyanis a Real Madrid jelenleg csak abban tud reménykedni, hogy nem fog hosszabbítani a PSG-vel. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Haaland akár még ebben a hónapban meghozhatja döntését, habár eddigi viselkedése alapján nem lepődnénk meg, ha kiderülne, hogy egyelőre nem akar ezzel foglalkozni, inkább a mérkőzésekre koncentrálna, mivel ritka elhivatottsággal szokott pályára lépni.

Eközben Mbappé helyzetében szinte semmi sem változott, hiszen ő is és a Real Madrid is azt szeretné, ha szerződésének nyári lejárta után megvalósulna a váltás, habár a PSG még mindig foggal-körömmel ragaszkodik az ifjú játékoshoz.

De a Real Madrid nem ismer lehetetlent, és nem érdeklik a pletykák, miszerint a PSG is mindent bedob, hogy megtartsa Mbappét, mivel bíznak abban, hogy a francia már meghozta a döntését, és tartja is magát ahhoz, hogy átigazoljon a Real Madridhoz.

S bár Mbappé kapcsán egyelőre nem biztosak a számok, annyi biztos, hogy Haaland szerződtetéséhez a klubnak 350 millió eurót kellene összeszednie, mely már tartalmazza azt a 75 millió eurót, ami a feloldási záradékhoz szükséges, de már benne van az az összeg is, amit a játékos ügynöke, Mino Raiola tehet majd zsebre az ügylet után – írja a Marca.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.