18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,49 Ft
Euró
391,28 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,472 $

Tóth Andi posztja sok kommentelőt kiakasztott, ezeket írták neki válaszként

Nem mindeninek tetszett az, amit Tóth Andi írt, főként inkább a stílussal volt gondjuk, és ennek hangot is adtak.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi sokak szemében egy meg nem értett tehetség, akinek végtelenül nehéz gyerekkora volt. Erről a Dacing with the Stars 2 ideje alatt is beszélt, amit végül sikerült megnyernie Andrei Mangra oldalán, teljesen megérdemelten.

Vitattathatatlan, hogy kivételes tehetséggel rendelkezik, és 2021 abszolúte az ő éve volt, de nem mindenben. Mint kiderült, voltak mélypontjai, a szerelem sem talált rá, és még mindig vannak, akik bántják őt a közösségi médián keresztül. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Üzent is ezeknek az embereknek, de nem abban a stílusban, amire mindenki vevő lett volna. A nyers mondatok nem mindenkinek mentek át, míg mások egyenesen imádták ezeket a sorokat.

Andi hasonlóan kemény szavaihoz nem minden hozzászóló fogta vissza magát, és leírták a véleményüket. Baukó Éva is így tett, aki Andi egyik nagy támogatója, ami nem meglepő, hiszen nála jobban talán senki nem mondja ki azt, amit gondol egy adott témáról, vagy egy hírességről.

„Igazi gusztustalan vagy, csak így tovább” – írta az egyik kommentelő, majd jöttek az újabb és újabb hozzászólások, de többségében Andit támogató kommentek jelentek meg a poszt alatt.

„Hahaha … senki sem sajnálja tőled a k****** tömött pénztárcádat, az autódat, és a tökéletes celeb életedet … de attól még egy közönséges és buta celeb pi*a vagy. Ezen nem változtat a pénz, a dühös posztjaid, és alapvetően semmi. Legyen neked is szép hétvégéd!”

„Istenem micsoda öröm ilyen kifinomult, ízléses írást olvasni egy tanult hölgytől…”

„Szia Andi! Elsősorban szeretnék gratulálni, hogy sokra vitted az életben és kívánom, hogy még rengeteg minimum, de inkább nagyobb élményeket éljél meg! Sőt mi több, tökéletesen megérdemled! Fiatal, gyönyörű és tehetséges vagy, amihez külön gratulálok és szívből örülök! Na de pont, hogy egy ilyen hozzászólás tőled, hogy a negatív kommentelők sz*pjanak le, az azért szerintem nem neked való hozzászólás, mert te ezt megérdemelten élvezheted és az ő irigységük csak egy szegénységi bizonyítvány, amit nem minden esetben kell a tudomásukra hozni! Akik meg ilyenek csak hadd fuldokoljanak. Minden jót és sok sikert a továbbiakban is!”

Mintha a Dallasból lépett volna elő Vasvári Vivien

„Te miért vagy ennyire de ennyire nagyon de nagyon frusztrált saját magaddal szemben….?!”

„Szerintem ennyi követőd, megérdemelné, hogy szebben fogalmazza, tudom ma ez a menő, meg a trend, de sok fiatal szerintem példaképként néz rád. Picit humánosabban írj”

„A kultúra kiverte a biztosítékot. Ez neked bejön?”

„Egy ilyen jó képességű szép művésznőnek ez a trágár útszéli beszéd stílus elfogadhatatlan… bocs…”

„Iszonyatosan rossz példát mutatsz a 13-14 éves korosztálynak, minden posztod alatt van valami „kapjátok be én ettől vagyok menő..” a fiatalabb korosztály átveszi ezt az undorító stílusod és ezt használják az életben…. Engem hidegen hagy ahogyan beszélsz, de neked már tudnod kéne, hogy nem csak felnőttek nézik a profilodat és ez kihatással van másokra „

„Én csíplek de itt azért nagy az arc meg lenézőnek se kell lenni…aki celeb tanulja meg viselni a negatív kritikát is…ez a beintegetés meg lesz*phat stb…akkor te se vagy jobb mint, aki beléd áll nem?”

Videón a Barcelona kapusának hatalmas potyagólja

Az Arsenal után a Barcelona kapusa is óriási potyagóllal hívta fel magára a figyelmet, de a Valencia ennél is rosszabbul járt.

Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban

Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult.