Mintha a Dallasból lépett volna elő Vasvári Vivien

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
not image

Takács Petra

2022. január 14. - 03:08

A luxus, a csillogás, az elegancia, a divat, és természetesen a szexiség, ami szintén fontos szerepet játszik egy ilyen megjelenésben, amit most kaptunk Vasvári Vivientől.

Hogy mit kedvelünk igazán Vasvári Vivienben? Valószínűleg azt, amit azok az emberek, akik nemcsak a tökéletes formáját látják maguk előtt. Ennél ő egy sokkal színesebb és érdekesebb karakter, amit a Farm VIP első évadában is bizonyított.

Titkon reméltük, hogy a Dancing with the Stars második évadában ott lesz a mezőnyben, mert maximálisan el tudjuk képzelni őt a parketten. Tekintve, hogy mekkora rajongói bázissal rendelkezik, plusz ott van az erős sportmúlt, sokáig juthatna.

A remény nem veszett el, hiszen a TV2 idén megrendezi a harmadik évadot, amit még az első kettőnél is jobban várunk. Ha Vivien benne lenne, megvan, hogy ki az a nagy sztár, akiért biztosan szorítanánk.

Horváth Gréta hozott egy nagyon fontos döntést Meggyes Dávid elköltözése után

Mivel egy végtelenül színes karakterről van szó, bármikor át tud alakulni, és igazán egyedi fotók készülnek róla. Szinte nem lehet olyan ruhadarabot találni, ami ne állna neki igazán szexin, élettel és energiával tölti meg ezeket a darabokat.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.