Baukó Éva is megjelent Tóth Andi pikáns posztja alatt, ezt írta

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2022. január 14. - 06:29

Nem mindenkinek tetszett az a bizonyos kiírás, amit Tóth Andi újévi köszöntésnek szánt, nyilván azokra gondolt, akik őt egyáltalán nem kedvelik és közben támadják.

Azt gondolhattuk, hogy Tóth Andi 2021-es éve szinte tökéletes volt az új albuma, a sok koncertje, illetve a Dancing with the Stars miatt, aminek második évadát végül sikerült megnyernie. Ez nem teljesen így volt, küzdött az elemekkel, amikről részben beszélt is a legújabb posztjában.

Andi kicsit megváratta a követőket az újévi köszöntéssel, de fontos kihangsúlyozni, hogy a durvább szavak azoknak szóltak és szólnak továbbra is, akik őt egyáltalán nem kedvelik és mellette minden percben kritizálják.

A fiatal énekesnő híres arról, hogy nem tartja magában a véleményét, és a káromkodás sem áll tőle messze. Láthattunk már erről videókat, és valószínűleg még fogunk is, mivel nagyon középpontban van.

Jelenleg egy mesés karibi helyen tartózkodik, ahol úgy lebarnult, mint még talán soha. Szó szerint ömlenek a like-ok a posztjaira, rengeteg komment érkezik a bejegyzései alá, és szép lassan egyéni rekordokat dönt ezzel.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.