Tóth Andi fehér színű bikinire váltott, forró a hangulat

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2022. január 13. - 08:18

Tóth Andi vitt magával pár fürdőruhát, és azt kell mondjuk, a fehér színű szett is nagyon jól áll neki.

Tóth Andi követőtábora egyre nagyobbra duzzad, az egyik legnépszerűbb sztárrá vált idehaza, hatalmas népszerűségnek örvend. Ez várhatóan a folytatásban csak még erőteljesebb lesz, de nem dőlhet hátra.

A siker sokszor ideiglenes és mulandó, sokat kell tenni érte, bár valószínűleg egy olyan zenész sincs, aki többet tenne ezért Andinál. Hatalmas munkaerővel rendelkezik a fiatal lány, és nem lehet kérdés, hogy mindez a tehetségével párosítva brutálisan erős kombináció.

Hogy mit hoz a jövő, azt soha nem tudni, de Andi esetében nem tudjuk elképzelni, hogy a feledés homályába vesszen. Ez gyakorlatilag kizárt, mondhatni lehetetlen, látva hogy milyen aktív, és imád alkotni.

Az új albuma nagyot szólt, várhatóan ezt újabbak fogják követni, és ha a televízióban is képernyőn marad, minden oka megvan arra, hogy magabiztosan tekintsen a jövőjére. Ne feledjük, még mindig csak a 20-as évei elején jár, sok mindent érhet el az életében, akár nemzetközi szinten is.

Egyre több nő jelentkezik, hogy Horváth Gréta férje próbálkozott náluk

Az Instagram oldalának követőszáma időközben 290 ezer fölé növekedett, tehát már 10 ezren belül van a 300 ezerhez. Ebben a róla megjelent nyaralós tartalmak is sokat segítenek, erre a linkre kattintva például a fehér színű bikinis szettjében nézhetitek meg, de csak korlátozott ideig.