Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,63 Ft
Euró
389,48 Ft
Font
453,83 Ft
Bitcoin
63,871 $

Nem kaptak fizetést, ezért sztrájkkal fenyegetnek a Facebook moderátorai

A karácsonyi ünnepek óta nem kapták meg bérüket az Accenture egyik austini telephelyén dolgozó Facebook-moderátorok, ezért megkezdték a készülődést a sztrájkra.

Twenty20
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A problémák már január 4-én elkezdődtek, amikor néhány dolgozó hibákat észlelt a fizetett szabadidőt (PTO) nyomon követő rendszerben.

A dolgok komolyabbra fordultak, amikor a január 6-i fizetési csekkek nem érkeztek meg: a belső csekkrendszerek sok fizetési csekket nullázva mutattak ki, és a dolgozóknak fogalmuk sem volt arról, hogy mikor kapják meg a pénzüket. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A The Verge információi szerint a moderátorok nyílt levelet címeztek a Facebook és az Accenture vezérigazgatóinak, amiben figyelmeztették őket, leállítják a munkát, amíg a fizetésüket teljes egészében meg nem kapják.

Az Accenture egyik ügyvezető igazgatója a dolgozókkal folytatott szombati telefonbeszélgetésen azt mondta, hogy nem tudja, mikor oldódik meg a probléma, de a vállalat fedezi a késedelem miatt felmerülő késedelmi díjakat és folyószámlahitel-költségeket.

A Meta (a Facebook, az Instagram és a Whatsapp anyavállalata) egyébként gyakran ad alvállalkozásba moderálási és egyéb személyzeti szolgáltatásokat olyan cégeknek, mint az Accenture, ezért fontos lenne számukra, hogy megfelelően működjenek, máskülönben könnyedén bajba kerülhetnek.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.