Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,264 $

Közleményt adott ki Pogba: nem kapott 210 millió forintos heti fizetési ajánlatot

A Manchester United szeretné megtartani Paul Pogbát, a játékos most lerántotta a leplet arról, hogy haladnak a tárgyalások.

Fotó: EPA/Peter Powell
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A napokban felreppentek olyan pletykák, miszerint a Manchester United annyira szeretné meggyőzni Paul Pogbát a maradásról, hogy heti 500 ezer fontos (kb. 214 millió forint) fizetési ajánlatot tettek neki.

A játékosnak a szezon végén lejár a szerződése, és olyan klubok érdeklődnek iránta, mint a Real Madrid, a Juventus és a PSG, a The Sun ezért azt állította, hogy az angolok készek a Premier League legjobban fizetett játékosává tenni. Soron kívül Még mindig nem találják a tavaly augusztusban eltűnt 12 éves szolnoki fiút

Paul Pogba szóvivője azonban tagadta ezeket az állítások, a játékos nem kap heti 400 ezer forintos alapfizetést és 100 ezer eurós bónuszokat, sőt, állítja, hogy nem folytatnak tárgyalásokat, miután azok hónapokkal ezelőtt megszakadtak.

“A médiában megjelent hírek tisztázása érdekében: Paulnak az elmúlt hónapokban nem ajánlottak új szerződést. Paul teljes mértékben a sérüléséből való felépülésére koncentrál, azzal a céllal, hogy minél hamarabb a csapat segítségére legyen”

– idézi a szóvivőt a Metro.

A múlt hónapban Rangnick, a manchesteriek ideiglenes edzője elmondta, hogy ha egy nem akar egy olyan klubban játszani, mint a Manchester United, nem hiszi, hogy van értelme meggyőzni őt arról, hogy meggondolja magát.

18 millió euróért vásárolhatja meg Mbappé Sergio Ramos madridi házát

Egyre több információ lát napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a francia sztárjátékos a következő szezontól már a Real Madridot erősíti.