Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,02 Ft
Euró
390,36 Ft
Font
456,60 Ft
Bitcoin
61,296 $

A Manchester City döntött Haaland szerződtetéséről

Pep Guardiola a vezetőséghez fordult a norvég világsztár ügyében, akit mindenképpen meg szeretnének szerezni ezen a nyáron.

Fotó: Ruben Dias, a Manchester City (j) és Erling Haaland, a Borussia Dortmund játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott Borussia Dortmund - Manchester City visszavágó mérkőzésen Dortmundban 2021. április 14-én. MTI/EPA/Friedemann Vogel
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Guardiola régóta szeretne egy új csatárt, és nemcsak Aguero távozása miatt. Kane lett volna az ideális támadó, és hatalmas összegeket ajánlottak a brit sztárért tavaly nyáron, ám a Tottenham egyik ajánlatra sem mondott igent.

Most pedig úgy tűnik, hogy Guardiola már másra koncentrál, egy olyan opcióra, aki sokkal hosszabb távra szól, és még eredményesebb lehet. Nem beszélve a hatalmas marketingértékéről, ami szintén nem egy elhanyagolható tényező. Soron kívül Olajat talált a Mol Tura közelében

Haaland valószínűleg pár hónap múlva elhagyja a Dortmundot, és van pár kérője. A Manchester United, a PSG, a Barcelona és a Real Madrid is vinné, hatalmas harc várható a norvégért.

A Fichajes arról ír, hogy a The Athletic értesülése szerint a City már ezen a nyáron megszerezné Haalandot, és részben abból a pénzből szeretnék finanszírozni az üzletet, amit Torres-ért kapnak. Emellett még eladnának pár játékost, már csak a pénzügyi fair play szabály miatt is, nehogy bajba kerüljenek a bérek miatt.

Még mindig nem tud megbékélni az új edzővel, rövidesen távozhat a Unitedből Ronaldo

Guardiola egyértelműen kijelentette, hogy szüksége van Haalandra, a sportvezetés pedig arra készül, hogy teljesítse a sztáredző kívánságát. Nem lesz könnyű dolguk, mert könnyen lehet, hogy a Premier League legjobban fizetett játékosává kellene tenniük a norvégot, ami heti több mint félmillió fontot is jelenthet.

Haaland miatt az egyik játékos, aki távozhat, az Sterling, de cserébe sok pénzt is kaphatnának érte. Laporte szintlén esélyes lehet, hiába középhátvéd, egy ideje téma, hogy eligazol, és több nagy klub is érdeklődik iránta.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.