Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,16 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,39 Ft
Bitcoin
68,726 $

Luis Suárezt rövidesen újra a Barca mezében láthatjuk?

Xavi nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a játékos visszatér a Barcához, ugyanis szemmel láthatóan nem mennek a legjobban a dolgai az Atletico Madridnál.

...svg content...Luis Suarez, az Atlético Madrid (j) és Tammy Abraham, a Chelsea játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjében a bukaresti Nemzeti Arénában 2021. február 23-án. MTI/EPA/Robert Ghement
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Kétségkívül Suárez volt az a kulcsfigura, aki hozzásegítette az Altetico Madridot a LaLiga meghódításához, ugyanis a játékos olyan gólt pattintott be a hálóba, mellyel a klub könnyedén beelőzhette a Real Madridot és a Barcát is.

Mint ismert, Suárez nem éppen a legszebb körülmények között távozott a Barcából, és kapott rendesen a szemrehányásokból, amiért több alkalommal is nyilvánosan hangoztatta, hogy egyáltalán nem ért egyet a klub szervezeti felépítésével, és nem tetszik a csapat felállása. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Mindezek ellenére most úgy tűnik, hogy Suárez mégis visszatérhet a Barcába, miután szokásához híven rendesen kiosztotta Diego Pablo Simeonét, aki a Sevilla elleni mérkőzésen lecserélte a játékost, és kapcsolatuk azóta sem a legfényesebb, így egyre valószínűbbé válik, hogy távozni fog a klubból – írja a fichajes.net.

Ezzel pedig akár meg is oldódhatna a Barca problémája, ugyanis az a tervük, hogy a következő átigazolási időszakban megerősítsék a csatársort, és ha Xavi döntése, miszerint Suárezt vissza akarja venni összejön, mindenki jól járhat: a Barca visszakapja egyik legnagyobb húzónevét, Suáreznek pedig nem is kellene olyan sokat fizetniük az átigazolás miatt, így gazdasági tekintetben is tökéletes lehet az ügylet.