Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Így dobálgatták Mbappéék Verratti telefonját a medencében (videó)

Jó volt a hangulat a csapattársak között, remekül szórakoztak, míg Verratti odakintről figyelte az eseményeket, és várta, hogy mi lesz ennek a vége.

...svg content...Fotó: EPA/IAN LANGSDON
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Annak ellenére, hogy a PSG talán a világ legerősebb keretével rendelkezik, továbbra sem mondhatjuk azt, hogy olyan meggyőzőek lennének. A francia bajnokságot dominálják, 46 pontot gyűjtöttek közel 20 lejátszott mérkőzés alatt, míg a Nice és a Marseille csak 33 pontos a dobogón.

A PSG a szezonban eddig csak egyszer kapott ki, ugyanakkor négy döntetlent is sikerült összehoznia, hasonlóan a Nice-hez, akik azonban ötször kapituláltak eddig, emiatt is a nagy különbség. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Nem is lehet kérdés, hogy a párizsiak visszahódítják a bajnoki címet, bár furcsa is lenne, ha nem, főleg azok után, hogy Messi is tagja a keretnek. A fő kihívást a Bajnokok Ligája megnyerése jelenti, az fogja igazán meghatározni a szezonjukat.

Eltörölték Djokovics vízumát, nem vehet részt az Australian Openen

Továbbra sem tudni, hogy mi lesz Mbappé sorsa, aki januárban sem fog távozni, és már aláírhatott volna a Real Madridhoz a kontraktusa lejárási ideje miatt, de ezt még mindig nem tette meg.

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.