Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Megjelent Steamen a Battlefield 2042 paródiajátéka

A Clownfield 2042 néven futó alkotás rendkívül pozitív értékeléseket kapott a videójáték-megosztó platformon.

Steam
Konzol/Videójátékok

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Battlefield 2042-ből finoman szólva sem az a játék lett, amit a rajongók többsége szeretett volna látni 2021-ben a DICE fejlesztői gárdától. A game ugyan megváltoztatta a népszerű FPS-sorozat néhány alapvető elemét, és új ötletekkel helyettesítette azokat, ám a játékosok nem voltak túlságosan elragadtatva a módosításoktól.

Ha mindez nem lett volna elég, a Battlefield 2042 megjelenését komoly játékmeneti problémák jellemezték, és bár a hibák egy részét azóta kijavították, sokan még most is rengeteg bugba és glitchbe ütköznek, amelyek ellehetetlenítik a gördülékeny gameplay-t. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A DICE alkotása Steam-en „többnyire negatív” értékelésekkel büszkélkedhet, melynek köszönhetően a 2021-es év egyik legrosszabb játékaként vonult be a gaming platform történelmébe.

Egy tehetséges indie fejlesztői csapat az AAA-game sikertelenségén és bonyodalmain felbuzdulva létrehozta a Battlefield 2042 paródiáját Clownfield 2042 néven, ami most akciósan, mindössze 0,71 euróért beszerezhető Steamen, így ha szeretnénk humorral feledtetni frusztrációnkat, pár száz forintért cserébe megtehetjük.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.