Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

A Newcastle szabadíthatja meg az Arsenalt kegyvesztetté vált sztárjától

Az új tulajdonosokkal arra törekszik a Newcastle, hogy a PSG és a Manchester City nyomdokaiba lépjen és sztárcsapatot építsen ki a megnőtt tőkének köszönhetően.

...svg content...Fotó: EPA/Peter Powell
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Ehhez pedig számos új játékos vásárlására lehet számítani már az előttünk álló átigazolási időszakokban is, nem egy nevet hoztak szóba a jelenleg kiesés ellen küzdő gárdával. A Newcastle-re ráadásul bármilyen poszton ráfér az erősítés, ha bent akarnak maradni.

A Daily Mirror értesülései szerint pedig az egyik ilyen erősítés Pierre-Emerick Aubameyang leigazolása lehet az Arsenal csapatától. A 32 éves gaboni támadó kegyvesztetté vált az Ágyúsoknál, Mikel Arteta még a csapatkapitányi karszalagot is elvette tőle. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Nem tudni egészen pontosan, mi lehet a konfliktus oka, sok forrásból lehetett azt hallani, hogy Aubameyang visszatérő hozzáállásbeli problémái miatt lett belőle elege a spanyol menedzsernek. Távozása borítékolható, a Newcastle pedig most le is csapna az adódó lehetőségre.

A Szarkák tervei szerint előbb szezon végéig egy kölcsönszerződéssel csábítanák magukhoz a támadót, majd 20 millió font ellenében nyáron véglegesen a csapathoz kötnék. Arról nem tudni, hogy hivatalos ajánlatot tett-e már a csapat, egyelőre ez csak értesülés.

Aubameyang kapcsán a Juventus és a Barcelona neve is felmerült, a katalánok csatárgondjai azonban úgy tudni, gyorsan megoldódhatnak azzal, hogy Edinson Cavanit elhozzák a Manchester United csapatától, szintén a szezon végéig.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.