Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Jó hír jöhet a Szputnyikosoknak, már csak az a kérdés, hogy mikor

Bizakodó abban az orosz uniós nagykövet, hogy a közeljövőben jóváhagyhatják az orosz fejlesztésű koronavírus-vakcinát.

...svg content...Fotó: EPA/Karl Norman Alonzo
Európa

Nagy Noel

Szerkesztő

Vlagyimir Chizhov, Oroszország uniós nagykövete egy online sajtótájékoztatón fogalmazott úgy, hogy bizakodó arra vonatkozóan, hogy elfogadja egymás oltási igazolványát Brüsszel és Moszkva.

Mint fogalmazott, folyamatos párbeszéd zajlik a két fél között, így lehet arra számítani, hogy az Európai Unió el fogja ismerni a Szputnyik V vakcinát az oltási igazolványokhoz. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Chizhov azonban jelezte, hogy egyelőre viszont fogalma sincs arról, hogy ez mikor következhet be, mivel a probléma eléggé összetett – idézte a Portfolio.

Ez azért fontos kérdés, mert az Európai Gyógyszerügynökség továbbra sem hagyta jóvá az orosz fejlesztésű vakcinát annak ellenére, hogy már több ország, köztük Magyarország is használja.

Az Európai Unió arra hivatkozik, hogy nincs megfelelő dokumentációja az orosz oltóanyagnak, sokan azonban politikát sejtenek a helyzet mögött.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.