Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,35 Ft
Euró
398,76 Ft
Font
476,23 Ft
Bitcoin
61,848 $

Kylian Mbappé humoros válasza arra, hogy a Tottenham játékosa lesz-e

Kylian Mbappé várhatóan a Real Madrid játékosa lesz, amennyiben elhagyja a francia fővárosi alakulatot.

...svg content...Fotó: EPA/Ian Langsdon
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

A PSG fiatal francia támadója a legnagyobb polcokról keres magának klubot és bár kétségtelen, hogy a Tottenham is egy-egy szezonra a Premier League élmezőnyébe került, bőven az alatt a szint alatt van, amit Mbappé keres.

Emlékezetes, hogy a Pókember-franchise legújabb filmjeinek sztárja, Tom Holland rákérdezett, hogy kedvenc csapatához, a Tottenhamhez igazol-e, mire Mbappé hatalmas nevetésben tört ki és jelezte, hogy erre nem sok esély van. Soron kívül Vitézy Dávid visszaszólt Lázár Jánosnak: javaslom egy hársfatea elfogyasztását

Most Becky Anderson, a CNN riportere is rákérdezett erre humorosan, mivel ő maga is Tottenham-szurkoló. Mbappé nevetése hasonló volt, azonban most jobban kifejtette ennek az okát és méltatta is a klubot:

„Nem, nem hiszem (nevet). Egyébként egy remek klub, tényleg egy remek klub, az új stadionjuk is tetszik. A barátaim közül is játszanak ott többen, mint Tanguy Ndombelé, Hugo Lloris. Nagyon sok Premier League meccset néztem idén, köztük Tottenham meccseket is„

„Biztos vagyok benne, hogy szép sikereket fognak elérni idén Contéval elérni, mert ő egy remek edző, pontosan tudja, hogy mit csinál, szóval ez nagyon jó nekik. Részemről pedig szinte biztosan kijelenthető, hogy nem fogok ott életemben játszani. Soha nem lehet azt mondani, hogy soha, de nem hiszem”

zárta nevetve.

Terrortámadást tervezett egy afgán férfi az amerikai elnökválasztás napjára

Kiemelten súlyos büntetés várhat az afgán férfire, aki terrortámadást tervezett az amerikai elnökválasztás napjára.