Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,63 Ft
Euró
398,89 Ft
Font
476,52 Ft
Bitcoin
61,272 $

Mbappé elmondta a véleményét Mauricio Pochettinóról

Kylian Mbappé kapcsán az a legfőbb kérdés, hogy vajon maradni fog-e a Paris Saint-Germain csapatában vagy a Real Madridhoz igazol-e.

...svg content...Fotó: EPA/Ian Langsdon
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Mbappé a világ egyik legnagyobb sztárjává nőtte ki magát a futball világában, amelyet jól mutat, hogy a CNN is készített vele egy hosszabb interjút. Ebben a francia többek között kitért arra, hogy a szezon végéig biztosan marad a PSG-nél.

A sors furcsa fintora, hogy éppen a vele számtalanszor szóba hozott Real Madriddal fognak játszani a Bajnokok Ligájában, ám Mbappé jelezte, hogy ez nem fog gondot okozni, mivel csak a PSG-re koncentrál, legalább a szezon végéig. Soron kívül Vitézy Dávid visszaszólt Lázár Jánosnak: javaslom egy hársfatea elfogyasztását

Becky Anderson, a CNN riportere rákérdezett Mbappénál arra is, hogy mi a véleménye a sokat kritizált menedzseréről, Mauricio Pochettinóról, aki eddig nem tudta megtalálni a megfelelően ütőképes sztárcsapatot:

„Egy remek menedzser, egy remek ember, abszolút őszinte. Nagyon boldog vagyok, hogy vele dolgozhatok, nagyon jó a kapcsolatom vele. Minden nap szoktuk beszélni a nap bármelyik pontján, nagyon közel áll hozzám”

Egyes sajtóértesülések szerint azonban Mbappé és az öltöző nagy része nem elégedett az argentin trénerrel, nem tartják elég erős embernek, aki egyben tudja tartani ezt az egókkal teli öltözőt. Már számos név felmerült potenciális utódjaként, köztük Zinedine Zidane is.