Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,25 Ft
Euró
385,32 Ft
Font
449,19 Ft
Bitcoin
65,704 $

Újabb fontos információk érkeztek Izraelből a Pfizer harmadik oltása kapcsán

Izraeli kutatók megállapították, hogy a Pfizer harmadik dózisa 90 százalékkal csökkenti a koronavírus okozta elhalálozás kockázatát.

...svg content...Fotó: Unsplash/Mat Napo
Közel-Kelet

Borbély Fanni

Szerkesztő

Dobson Szabolcs szakgyógyszerész Facebook-oldalán számolt be a izraeli kutatók által a New England Journal of Medicine-ben közzétett legfrissebb kutatási eredményekről, melyek azt bizonyítják, hogy a Pfizer oltóanyagának harmadik dózisa 90 százalékkal csökkenti az elhalálozás kockázatát.

A kutatás eredményei szerint Izraelben a legalább 5 hónappal a második után beadott Pfizer emlékeztető oltás 90 százalékkal csökkentette a koronavírus okozta elhalálozás kockázatát az emlékeztető oltásban nem részesültekhez képest. Soron kívül Donáth Annát sokkolták a Robert Fico elleni merényletről megjelent kommentek

A New England Journal of Medicine 12. 23-i számában jelent meg egy rövid tanulmány erről. Összesen 843.208 személy adatait elemezték, akik közül 758.118 (90%) kapott emlékeztető oltást egy 54 napos időszak alatt. COVID-19 miatt az emlékeztető oltást kapók közül 65-en (0,16/100.000 fő), míg az emlékeztető oltásban nem részesültek közül 137 ember (2,98/100.000 fő) hunyt el.

Dobson azt írja, a szaklapokban még jelennek meg klinikai vizsgálatok és egyéb tanulmányok, mert az átfutási idejük most ért véget, de az omikron variáns ezeket hamarosan múlt időbe fogja tenni.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Már a következő szezontól kezdve kiirthatják a VAR-t a Premier League-ből

A Premier League klubjai a következő hónapban tartandó éves közgyűlésükön szavaznak majd arról a javaslatról, hogy a következő szezontól kezdve megszüntessék-e a videóbíró (VAR) rendszert.