Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
357,23 Ft
Euró
386,24 Ft
Font
453,40 Ft
Bitcoin
67,723 $

Mégis maradni fog Paul Pogba a Manchester Unitednál – sajtóhír

Hiába a nagyon erős pletykák, hogy Paul Pogba távozik a Vörös Ördögökről, sajtóértesülések szerint erre mégsem fog sor kerülni.

...svg content...Fotó: EPA/Paolo Magni
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

„Same old story” – tartja az angol kifejezés, amikor valami olyan dolog történik meg, amire láttunk már precedenst. Paul Pogba távozása is ilyen: mindenki erről beszél hónapokig, majd nem lesz belőle semmi.

Paul Pogbának hivatalosan nyáron jár le a szerződése, ezért az elmúlt hónapokban attól volt hangos a sajtó, hogy távozni fog és várhatóan a Real Madridba vagy a Paris Saint-Germainbe igaz, esetleg visszatér a Juventushoz. Soron kívül Vitézy Karácsonynak: négy év alatt nem sikerült légkondit szereltetni a metrókra?

Ám, mint ahogyan az elmúlt évek során ez nem egy alkalommal előfordult, valószínű most sem lesz ebből semmi. Az ESPN megbízható forrásokból ugyanis úgy tudja, hogy Pogba esetében mégis fennáll a lehetősége a hosszabbításnak.

Most mindössze annyi a különbség az előző évekhez képest, hogy a Manchester Unitednak van egy feltétele: amennyiben Pogba formálisan is megerősíti, hogy nem áll szándékában hosszabbítani, úgy nem adnak neki új ajánlatot.

Pogbának januárig van ideje megtenni ezt a nyilatkozatot, amennyiben pedig ez elmarad, úgy szabadon szedheti a sátorfáját. Ralf Ragnick, a Manchester United átmeneti edzője korábban már jelezte is, hogy nem fog térden állva könyörögni a francia maradásáért.

A 28 éves középpályás még novemberben szenvedett izomsérülést, azonban a visszatérése most már nagyon közel lehet. Az ESPN-nek nyilatkozó források ráadásul megerősítették, hogy Pogba szívesen együtt dolgozna a német menedzserrel.

Donáth Anna Magyar Péterről: kíváncsiak rá az emberek, ez teljesen egyértelmű

Nem tűnik úgy, hogy Donáth Anna és Magyar Péter barátságot fognak kötni, de azt a Momentum vezető politikusa is elismeri, sokan kíváncsiak a Tisza Párt vezetőjére.