Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,18 Ft
Euró
398,72 Ft
Font
476,14 Ft
Bitcoin
61,838 $

Tehetséges támadóval erősíthet a Real Madrid

Az elmúlt évek során a Real Madrid kerülte a nagyobb összegű sztárigazolásokat, így nem jutottak olyan pénzügyi helyzetbe, mint a Barcelona.

...svg content...Fotó: EPA/Carolina Blumberg
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Némileg cáfolja ezt az alapfeltevést az a tény, hogy Kylian Mbappé játékjogáért hajlandó lett volna tavaly 180 millió eurót fizetni Florentino Pérez, ám ebből a transzferből nem lett semmi, így maradt a trend.

Az is egyértelműen látszik, hogy a Real Madrid inkább a jövő játékosaiba fektet bele, ennek keretében jött Eduardo Camavinga, Reinier, Rodrygo, Luka Jovic és még előtte Vinicius Junior is többek között, ebből egyedül Jovic volt, aki nagyon rosszul sült el. Soron kívül Vitézy Dávid visszaszólt Lázár Jánosnak: javaslom egy hársfatea elfogyasztását

Folytatódhat a fiatal tehetséges játékosok felkarolása a blancóknál, a Marca információi szerint ugyanis a csapat le akarja igazolni Jonathan Davidot, a Lille kanadai támadóját, aki 13 gólt szerzett az idei év során a francia bajnokságban, Messit és Mbappét is megelőzve.

Habár David kapott már ajánlatokat az angol, német és olasz bajnokságból is, a spanyol lap úgy tudja, hogy Carlo Ancelotti mindenképpen szeretné bővíteni a támadóopcióit, ebből kifolyólag igényt tartana a kanadai játékosra.

Nick Mavromaras, David ügynöke ráadásul már korábban jelezte, hogy biztosan ez lesz a 21 éves támadó utolsó szezonja a tavalyi francia bajnoknál. Mint fogalmazott, ennek különböző okai vannak és minden ajánlatot meg fognak hallgatni.

Lázár János: „néhány aberrált, belvárosi, libsi gyereknek megártott a túl sok szívás”

Lázár János nem fogta vissza magát, határozott üzenetet küldött Vitézy Dávidnak, akiről megvan a véleménye.