Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,821 $

Összeállhat a Messi-Ronaldo-Neymar csatártrió?

Gyorsan túlléphetnek a Paris Saint-Germain szurkolói Kylian Mbappé távozásán, ha sikerül ideálisan pótolni a fiatal franciát.

...svg content...Neymar, a spanyol Barcelona brazil csatára, argentin csapat- és csatártársa, Lionel Messi, és Cristiano Ronaldo, a spanyol Real Madrid portugál csatára, az Aranylabdára jelölt három játékos (b-j) a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, a FIFA zürichi Aranylabda-gálája elõtt tartott sajtóértekezleten 2016. január 11-én. (MTI/EPA/Valeriano Di Domenico)
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Kylian Mbappé nem csinált belőle titkot, hogy a Real Madridban szeretne játszani a jövőben, már csak az a kérdés, hogy erre mikor fog sor kerülni. Azzal számolnak most már a legtöbben, hogy a nyáron meg fog történni az üzlet.

A PSG katari tulajainak ezért egyetlen feladata maradt, megtalálni Mbappé megfelelő utódját. Nyilvánvalóan hosszabb távra is gondolni kell, de rövidtávú marketing-bomba célját szolgálva nagy húzásra készülhetnek. Soron kívül Gyász: elhunyt Karsai Dániel

Az El Nacional ugyanis úgy tudja, hogy a PSG bizony Cristiano Ronaldóra fog rárepülni, amennyiben Mbappé szedi a sátorfáját. Ezzel pedig teljesülne valamennyi, még akár semleges szurkoló álma: egy támadósorban lehet látni Cristiano Ronaldót és Lionel Messit, ráadásul egy Neymarral kiegészülve.

Habár ez valamennyi FIFA-játékos menedzser módjának álomtriója volt, ráadásul olyan marketingértékkel bírna ez a PSG-nek, hogy azt szavakba nem lehet önteni, nem működne annyira gördülékenyen a csapat, mint azt elsőre gondolnánk.

Egyrészt tagadhatatlan, hogy Messi és Ronaldo is túl van már prime időszakán és bár továbbra is elképesztő teljesítményre képesek, egyik játékost sem élete legjobbján látjuk. Kérdés az is, hogy fog működni a kémia a három rendkívül kivételes támadó között.

A PSG számára ráadásul jelenleg is problémát okoz, hogy a három támadó nem veszi ki a részét a csapatvédekezésből, így a további hét mezőnyjátékos akár saját erényeit is feláldozva védekezik helyettük, hogy a gálatrió támadni tudjon.

Ez Cristiano Ronaldo érkezésével csak fokozódna, ez objektívan kijelenthető, így bár papíron nagyon jól hangzik a Messi-Ronaldo-Neymar és kétség kívül felejthetetlen pillanatokat okoznának, várhatóan nem lenne telitalálat. Mindenesetre a szurkolók mindenképpen látni akarják legalább egyszer, ahogy a két szupersztár egy támadósorban tartja terrorban az ellenfél védelmét.

Gyurcsány Ferenc Karsai Dániel haláláról: „Elment egy kitűnő ember”

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök hosszabban reagált Karsai Dániel halálhírére, ami időközben bejárta a sajtót.