18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,55 Ft
Euró
401,09 Ft
Font
479,76 Ft
Bitcoin
62,905 $

Feltételesen szabadlábra helyeztek egy rendőrgyilkost

A 25 éves rendőrnőnek egy ellopott lánc miatt kellett meghalnia.

...svg content...Unsplash
Észak-Amerika

Takács Petra

Szerkesztő

Csendben szabadlábra helyezték azt a lövöldözőt, aki a ’80-as években megölte a New Yorki-i rendőrség első női tisztjét, a 25 éves Irma „Fran” Lozadát. A város legnagyobb rendőri szakszervezete szerint ez „minden zsaru számára csapás”.

A rendőrgyilkos Darryl Jeter 1984-ben két fejlövéssel végzet a rendőrtiszttel, miután a nő társával üldözni kezdte őt, mert ellopta egy utas láncát a brooklyni L metróvonalon – számolt be a New York Post. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Jeter épp feltételes szabadlábon volt rablás vádjával, amikor megölte a nőt, aki társát lehagyva egyedül érte utol a menekülő tolvajt. Holttestét órákkal később találták meg a magas gaz és szemét között egy üres telken – állt a Rendőrség Jótékony Egyesületének (BPA) közleményében.

Lozada gyilkosát másodfokon gyilkosságért 32,5 évtől élete végéig tartó szabadságvesztésre ítélték. Büntetéséből 36 évet töltött rácsök mögött, mielőtt december 7-én elhagyhatta volna a börtönt. Ügyét azelőtt tárgyalták, hogy a PBA által támogatott jogszabály értelmében megszüntették volna a feltételes szabadlábra helyezés lehetőségét rendőrgyilkosok esetén.

A BPA most azt sürgeti, vizsgálják felül a törvényt, és korrigálják a feltételes szabadon bocsátás rendszerét, mielőtt egy másik hős áldozat emlékét is meggyaláznák.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son, becsapódott egy X5-ös BMW

Az idős sofőr hibázott, majd rögtön kiszállt, és megkérdezte, rendben van-e az előtte lévő, akinek totálkárosra törte az autóját.