Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,18 Ft
Euró
398,72 Ft
Font
476,14 Ft
Bitcoin
61,838 $

Így bulizik Neymar és Mbappé a PSG különgépén (videó)

A két klasszis támadó továbbra is nagyon jóban van egymással, sok közös emlékük van, de lehetséges, hogy hamarosan ellenfelek lesznek.

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Neymar nemigazán lepte meg a világot, amikor a Barcelonát választotta, elhagyván Brazíliát. Messi igen komoly érv volt amellett, hogy ne a Real Madridot, az ős riválist válassza, akiknek nem egyszer tört borsot az orruk alá a LaLigában.

Arra azonban már kevésbé számíthattunk, hogy relatíve hamar továbbáll, és a francia első osztályba szerződik. A PSG őrülten nagy összeget fizetett azért, hogy Neymar Párizsba tegye át a székhelyét, és jelenleg is ott játszik. Soron kívül Vitézy Dávid visszaszólt Lázár Jánosnak: javaslom egy hársfatea elfogyasztását

Sok olyan pletyka jelent meg, miszerint a brazil megbánta a döntését, és nem egyszer vissza akart térni a Cam Nou-ba, de végül maradt. Sőt, azóta hosszabbított is, így nem kizárt, hogy az európai futballt a francia fővárosban fejezi be.

„A FIFA olyan agymosást és propagandát folytat, mint Észak-Korea”

Az igazi kérdés az, hogy meddig marad még együtt a duó, ami időközben Messivel trióvá vált. A francia csatár azt mondja, egyelőre nem döntött, de erősen valószínű, hogy a Real Madrid játékosa lesz.

Lapozó: 1 2

Lázár János: „néhány aberrált, belvárosi, libsi gyereknek megártott a túl sok szívás”

Lázár János nem fogta vissza magát, határozott üzenetet küldött Vitézy Dávidnak, akiről megvan a véleménye.