Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,295 $

Cooky nem tudta, mi az a gejzír (videó)

A híres rádiós, DJ és pilóta most egy életre megtanulta, hogy mi a gejzír szó jelentése, köszönhetően Hajdú Péternek.

...svg content...Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Cooky elég nagy karriert csinált magának Magyarországon, hosszú évekkel ezelőtt indult el ezen a pályán, de akkor még nem sejthette, hogy milyen messzire fog jutni. Végül megvalósította a nagy álmait, és az egész ország ismeri őt, boldog, szép felesége és gyerekei vannak.

Lemezlovasként és rádiósként is letette a névjegyét, nagyon sokan kedvelik, de természetesen olyanok is vannak, akik ki nem állhatják a stílusát. Ez már általában csak így megy, amikor valaki híres, ismert és sikeres. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

Cooky időről időre sok kritikát kap, nem mindenki kedveli a stílusát, a Dancing with the Stars 2 ideje alatt is sokan bántották. Végül meglehetősen sokáig volt versenyben, ám végül neki és párjának is búcsúznia kellett.

Exatlon Hungary All Star: nem Gelencsér Timi lesz a riporternő, itt a nagy bejelentés

Nem áll tőle távol a humor, amit a Frizbiben is bizonyított, bár Hajdú Péter egyik kérdése nagyon feladta neki a leckét. Hajdú Péter a játék részeként megkérdezte a DJ-t, hogy mi az a gejzír.

Lapozó: 1 2

Távoli fekete lyuk környékén bizonyították Einstein évszázados gravitációs elméletét

Alapjaiban forradalmasíthatja a fekete lyukak tanulmányozását a felfedezés.

Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A nyári szünet előtt még egy hosszú hétvége kedvez az utazókedvűeknek: a pünkösdi hosszú hétvége közel annyira népszerű, mint a húsvét volt.